Palvelut

Turvallisuutta koko elinkaaren aikana. 

Olemme täyden palvelun toimittaja jonka ensisijaisena pyrkimyksenä ja tavoitteena on auttaa asiakkaitamme koko elinkaaren aikana. Turvallisuus-alalla teknologia kehittyy nopeasti ja tuotevalikoima on valtava ja siksi osaavan kumppanin valinta on ratkaisevan tärkeää niin teknisessä kuin taloudellisessa mielessä. 

Kartoitus

Kartoituksen avulla pyritään löytämään asiakkaan näkökulmasta optimoituja tuotteita ja ratkaisuja. Kartoitus voi olla uuden järjestelmän käyttöönotto tai olemassa olevan korvaaminen. Käytössämme on työtä helpottavia työkaluja,  maailman johtavien merkkien tuoteporfolio, sekä asiantuntevaa teknistä osaamista. 

 

Suunnittelu ja käyttöönotto

Suunnittelussa huomioidaan asiakkaan ympäristö sekä tarpeet nyt ja tulevaisuudessa. Näin varmistetaan että investointi on optimaalinen taloudellisesti ja operatiivisesti.  Suunnitelman ensimmäinen vaihe on valitun kokonaisuuden käyttöönotto., eli toimitus ja asennus. Kauttamme löytyy kokoneita ammatilaisia jokaiseen työvaiheeseen

Koulutus

Koulutus on tärkeää jotta asiakas pystyy hyödyntämään ja optimoimaan sovellukset ja tuotteet täysimääräisesti. Koulutuksen suorittaa sertifioitu osaaja / kouluttaja ryhmä- tai yksityiskoulutuksena. Koulutuksen voi myös suorittaa etänä live-lähetyksenä.

Ylläpito ja huolto

Ylläpito ja huolto on tärkeä osa kokonaisuutta ja se tulee myös huomioida jo suunnitteluvaiheessa.  Kautamme löytyy räätälöityjä huolto-,varaosa- ja ylläpitopalveluita jotka yleensä paketoidaan ns. huolenpitosopimukseen