Edustukset

Edustamamme valmistajat ovat maailman johtavia toimijoita videovalonnassa. Näillä valmistajilla on yhdessä kattava ja laadukas tuoteportfolio jonka tunemme erittäin hyvin – siksi keskitymme näihin.

 
 
 

AXIS Communications Ltd

Axis Communications AB on ruotsalainen yritys, joka on globaali markkinajohtaja verkkokamerapuolella. Axiksen valikoimasta löytyy valvontakameroita, enkodereita analogisille kameroille valvontaohjemistoja sekä tallentimia. Axis turvakamerat ovat ONVIF -tuettuja. Axis keskittyy vain IP-kameroiden valmistamiseen, eikä heidän valikoimastaan löydy analogisia malleja. 

www.axis.com

Hikvision

Hikvision on maailman suurin kameravalvontajärjestelmien toimittaja. Kiinalainen vuonna 2001 perustettu yhtiö tarjoaa laajan valikoiman valvontakameroita, tallentimia, ohjelmistoja ja lisävarusteita. Hikvisionilla on erinomaisia ratkaisuja kuluttajille, pienille yrityksille ja suuryritysten tarpeisiin. Yhtiö on kasvanut nopeasti ja vahvistaa jatkuvasti valikoimaansa. Tuotekehityksessä panostetaan nyt erityisesti ns. älykkäisiin valvontaratkaisuihin jotka tehostavat valvontaa merkittävästi perinteisiin järjestelmiin verrattuna.

www.hikvision.com

 

Avigilon

Avigilon on perustettu vuonna 2004. Avigilon suunnittelee ja valmistaa terväväpiirto valvontajärjestelmiä ja valvontakameroita, jotka tuottavat parhaan todistusaineiston.
Avigilonin valikoimasta löytyy valvontakamerat, tallennusohjelmistot sekä enkooderit, joilla saadaan analogiset valvontakamerat liitettyä IP-pohjaiseen kameravalvontajärjestelmään. Järjestelmän laajuus skaalautuu yhden kameran tallentimesta aina satojen 128 kameran tallennuspalvelin ryppäisiin

www.avigilon.com

Bosch

Bosch Security Systems -yksikkö kehittää tuotteita ja ratkaisuja video- ja kulunvalvontaan, murto- ja palohälyttimiä sekä audio- ja konferenssijärjestelmiä. Se tarjoaa muun muassa myös etävalvontaan liittyviä palveluita. Security Systems -yksikköön kuuluu myös uusi International Integrator liiketoimintayksikkö, joka toimittaa kaupallisille asiakkaille älykästä energia- ja rakennusteknologiaa sekä palveluita.

www.bosch.fi

Milestone Systems

Milestone Systems, tanskalainen yritys joka on perustettu vuonna 1998. Globaali markkinajohtaja avoimen alustan valvontaohjelmistoissa. Milestone Xprotect -tallennusohjelmista löytyy varmasti vaihtoehto kaikkeen valvontaan alkaen parin IP-kameran valvontajärjestelmästä mökille ja aina tuhansien kameroiden lentokenttäympäristöön. Milestonen valvontajärjestelmässä on tuettuna yli 1500 IP-kameraa, enkooderia ja yli sadalta valmistajalta. Verkkokamerat ovat tuettuna joko natiiveilla ajureilla tai sitten ONVIF:n avulla.

www.milestonesys.dk

Vivotek

VIVOTEK Inc. on Taiwanilainen vuonna 2000 perustettu yhtiö joka myy ratkaisujaan maailmanlaajuisesti ja on yksi kameravalvonnan johtavista toimijoista. Maailmanlaajuisen strategisen jalanjälkensä täyttämiseksi VIVOTEK on sitoutunut rakentamaan ekosysteemiä IP-valvontateollisuudelle ja odottaa pitkällä aikavälillä yhteistyötä ja kasvua kaikkien kumppaneiden kanssa yhdessä pyrkiessä turvalliseen yhteiskuntaan.

www.vivotek.com