Päämiehet

axis.jpeg

Axis Communications AB on ruotsalainen yritys, joka on globaali markkinajohtaja verkkokamerapuolella. Axiksen valikoimasta löytyy valvontakameroita, enkodereita analogisille kameroille valvontaohjemistoja sekä tallentimia. Axis turvakamerat ovat ONVIF -tuettuja. Axis keskittyy vain IP-kameroiden valmistamiseen, eikä heidän valikoimastaan löydy analogisia malleja. 

www.axis.com

Tuoteluettelo syksy 2016

hikvision-logo.jpg


Hikvision on maailman suurin kameravalvontajärjestelmien toimittaja. Kiinalainen vuonna 2001perustettu yhtiö tarjoaa laajan valikoiman valvontakameroita, tallentimia, ohjelmistoja ja lisävarusteita. Hikvisionilla on erinomaisia ratkaisuja kuluttajille, pienille yrityksille ja suuryritysten tarpeisiin. Yhtiö on kasvanut nopeasti ja vahvistaa jatkuvasti valikoimaansa. Tuotekehityksessä panostetaan nyt erityisesti ns. älykkäisiin valvontaratkaisuihin jotka tehostavat valvontaa merkittävästi perinteisiin järjestelmiin verrattuna.

www.hikvision.com

Avigilon_Logos.jpg
Avigilon on perustettu vuonna 2004. Avigilon suunnittelee ja valmistaa terväväpiirto valvontajärjestelmiä ja valvontakameroita, jotka tuottavat parhaan todistusaineiston.
Avigilonin valikoimasta löytyy valvontakamerat, tallennusohjelmistot sekä enkooderit, joilla saadaan analogiset valvontakamerat liitettyä IP-pohjaiseen kameravalvontajärjestelmään. Järjestelmän laajuus skaalautuu yhden kameran tallentimesta aina satojen 128 kameran tallennuspalvelin ryppäisiin

www.avigilon.com

  

vivotek.jpeg


Vivotek on Taiwanilainen kameravalvontajärjestelmiin erikoistunut yhtiö. Vuonna 2000 perustettu yhtiö tarjoaa hyvän valikoiman kameroita ja taelnntimia kaikenkokoisiin tarpeisiin.

www.vivotek.com

Tuoteluettelo 1/2017

milestone-logo_220.jpg

Milestone Systems, tanskalainen yritys joka on perustettu vuonna 1998. Globaali markkinajohtaja avoimen alustan valvontaohjelmistoissa. Milestone Xprotect -tallennusohjelmista löytyy varmasti vaihtoehto kaikkeen valvontaan alkaen parin IP-kameran valvontajärjestelmästä mökille ja aina tuhansien kameroiden lentokenttäympäristöön. Milestonen valvontajärjestelmässä on tuettuna yli 1500 IP-kameraa, enkooderia ja yli sadalta valmistajalta. Verkkokamerat ovat tuettuna joko natiiveilla ajureilla tai sitten ONVIF:n avulla.

www.milestone.dk 

 

Aerialtronics on hollantilainen yhtiö joka suunnittelee ja valmistaa ammattikäyttöön tarkoitettuja kuvauskoptereita ja siihen liittyviä ohjelmistoja. Aerialtronics tuotteet ovat korkealla suorituskyvyllä varusteltuja kuvauskopeterita joita voi käyttää ääriolosuhteissa mitä erilaisimpiin käyttötarkoituksiin. 
 

DJI on kiinalainen kuvaskoptereita valmistava yritys, joka tunnetaan parhaiten sen valmistamasta Phantom-malleista. Yrityksen pääkonttori sijaitsee Shenzhenissä, Etelä-Kiinassa. DJI on selvä markkinajohtaja kuluttaja-ja harrastustarkoitukseen suunnatussa segmentissa. Yritys perustettiin vuonna 2006, mistä se on kasvanut yli 2 000 henkilöä työllistäväksi kansainväliseksi toimijaksi.

www.dji.com